Thursday, June 23, 2016

BEAUTY TEA SERIES

BEAUTY TEA SERIES

Gabungan bunga french rose, apple flower dan jasmine
100% natural dan bebas kimia
tips : amalkan berterusan untuk dapatkan hasil yg
maksimun!!

Selain baik untuk kecantikan, ia juga
sangat baik untuk kesihatan dalaman

HARGA : RM23
HARGA PASARAN : RM30

JIMAT RM7!!

NAK LAGI JIMAT
BELI 3 JAR

RM69 FREE POS!!
+ FREE 10G FRUIT TEA!

To order, boleh whatsApp 012-990 4661 or fill in order form
or email to pearl@pearlcloset.com




Tuesday, June 21, 2016

SLIMMING TEA SERIES


JENG! JENG! JENG!Jawapannya adalah....

Slimming Series Tea

Gabungan 3 bunga iaitu apple flower, roselle dan lemongrass 
untuk bantu menurunkan berat badan, lebihan air, selulit dan detox.

1)Apple flower
- slimming tea
- mencantikkan kulit
- melancarkan penghadaman
- mengatasi masalah kulit (jerawat)
- melancarkan perjalanan haid

2) Roselle
 - Melancarkan peredaran darah
- Tinggi antioksidan
- Baik untuk slimming
- Minum selepas makan untuk hilangkan kesan berminyak

3)Lemongrass
- Melancarkan peredaran darah
- Mengurangkan lebihan air
- Baik untuk penghadaman
- Baik untuk kulit

PALING BEST!!!
Bukan setakat boleh kurus, boleh sihat dan cantik sekali tau!
masuk pakej semua..
dan yang PALING PENTING
bebas kimia dan 100% natural!

Jom baca testimoni orang yang dah pernah cuba!!






HARGA : RM23
HARGA PASARAN : RM30

JIMAT RM7!!

NAK LAGI JIMAT
BELI 3 JAR

RM69 FREE POS!!
+ FREE 10G FRUIT TEA!

To order, boleh whatsApp 012-990 4661 or fill in order form
or email to pearl@pearlcloset.com

FRUIT TEA / TEH BUAH

Anda pernah dengar teh buah?
Pernah cuba minum teh buah tak??

Meh sini kita nak terangkan..hehehe

Teh buah ni menggunakan 100% bunga asli dan buah segar, dikering kan dan di campur.
Yang best nya, ia BEBAS kafein, pewarna dan perasa tiruan!!
Senang cakap, TIADA BAHAN KIMIA DAN 100% NATURAL!

Malah, ia kaya vitamin, acid buah, kaya antioksidan dan mineral.
Rasanya sedap sangat tau!!




 testimoni pengguna


HARGA : RM23
HARGA PASARAN : RM30

JIMAT RM7!!

NAK LAGI JIMAT
BELI 3 JAR

RM69 FREE POS!!
+ FREE 10G FRUIT TEA!

To order, boleh whatsApp 012-990 4661 or fill in order form
or email to pearl@pearlcloset.com

FRENCH ROSE FLOWER TEA


Sesiapa yang mau cantik dengan cara semulajadi patut amalkan french rose ni.
memang banyak sangat kebaikannya yang tidak boleh dinafikan lagi!

Rasanya pun sedap dan wangi!Seyes tak tipu!
Bukan sekadar untuk cantik tapi baik juga untuk kesihatan.
Kalau anda ada masalah sengugut yang teruk, sangat2 patut cuba amalkan french rose ni!

 Jom check it out antara khasiat french rose..


cara penyediaan nya pun senang je!!semudah ABC je..
xsusah pun..cuma nak kena rajin je..hehe


ni antara feedback orang yang da cuba french rose!
mujarab tau..jom cuba sekali..rugi tau kalau tak cuba!hehe




HARGA : RM23
HARGA PASARAN : RM30

JIMAT RM7!!

If nak lagi jimat, bolot combo terus!haha

to order, boleh whatsApp 012-990 4661 or fill order form
or email pearl@pearlcloset.com


DO CLICK ON 'OLDER POSTS' TO VIEW MORE ITEMS AT PEARL CLOSET
HAPPY BROWSING YEA:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...