Saturday, June 6, 2015

VENDOR ITEM : TUDUNG CINCIN & TUDUNG AISYA

Assalamualaikum semua..

ari ni kita akan update stock vendor
di Pearl Closet Boutique
taadaa!!!
sila la jamu mata melihat antara tudung yg
ada di butik sekarang!!!

Ada berkenan tak??
semua cantik-cantik kan..hehe=)

kepada semua warga terengganu yg berdekatan,
boleh la datang ke butik kita yg terletak di
gong badak, terengganu..

Yang jauh pun bole order juga tau!!
jangan sedih-sedih..nanti kita paksa posmen
utk hantar parcel ke doorstep uols semua..=)

CODE
RB001 | RB002 | RB003| RB004
RB005| RB006 | RB007 | RB009 
RB010 | RB011 | RB012

nota kaki : kita masih mencari vendor..
sila email kita jika berminat =)

to order,pls fill order form or email at pearl@pearlcloset.com
or text/whatsApp 0179141082 / 0129904661

Tuesday, June 2, 2015

SULAM BLOCK PLUS SIZE

PRICE : RM120

material : cotton prada
bidang 60', 4 meter

kain sulam ni kitorang handpicked time 
kita pegi jakarta..
material mmg superb and best
sure x menyesal!!
lagi satu, yg ini khas utk org yg plus size
standard kain sulam 3.5 meter
tapi yg ini 4meter plus material super best..hehe
that's y price is little big higher.

STOCK LIMITED!!

code
JKR001| JKR002 | JKR003 | JKR004


to order,pls fill order form or email at pearl@pearlclose.com or
text/whatsApp 0179141082 / 0129904661

KAIN SWISS COTTON

PRICE : RM60

kain swiss cotton
kain sejuk
3.5 meter, bidang 60'
stock limited!!

code 
SWS001 | SWS002 | SWS003 | SWS004
SWS005 | SWS006 | SWS007 | SWS008

to order,pls fill the order form or email at pearl@pearlcloset.com
or text/whatsApp 0179141082 / 0129904661

Monday, June 1, 2015

TAILOR IN MALAYSIA

haiii...
kita nak cari tailor di malaysia..
siapa-siapa yg ada menawarkan  perkhidmatan menjahit baju
tak kisah baju apa pun, baju melayu ke baju kurung ke 
or apa-apa je utk provide details kt kita..

Tujuannya ialah kita akan listkan senarai semua tailor
yg ada di Malaysia so, ini akan memudahkan customer 
untuk menempah baju.

PCB ada menjual pelbagai kain pasang eg : kain sulam , kain cotton.
Dengan ada nya senarai tailor boleh menjimatkan masa diorang.hehe
Secara tak langsung, bole promote bisnes korang skali..
ini namanya tolong-menolong kan =)

Details diperlukan
Nama : 
Hp No : 
Email : 
FB/IG/Website : 
Tempat : 
Service : 

Korang boleh tinggal semua details ni dekat comment kat bawah
or email kita di pearl@pearlcloset.com or whatsApp 0129904661


Thank you =)
DO CLICK ON 'OLDER POSTS' TO VIEW MORE ITEMS AT PEARL CLOSET
HAPPY BROWSING YEA:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...