VITAMIN C SERIES


INI BUKAN IKLAN KOSMETIK 
.

Walaupun kini banyak suplement, ubat, suntikan yang boleh buat kita cantik seawal "zapzupzap eh tetibe putih" 😁kita yakin di luar sana RAMAIIII lagi yang nak cun secara natural kan kan...
.
Nah teh vitamin C untuk awak..
"sis, teh pun ada vitamin C 😱😱"
iyela sayang.. dah la sedap, semua bunga dalam siri ni kita dah pick nicely all kaya amat-amat vitamin c, sebab tu la teramat sesuai untuk
🌻kulit kering
🌻jerawat pasir
🌻kulit kasar
🌻jeragat
.
kita cadangkan vit c ni awak match dengan rosehip tea, RAJA VITAMIN C okay 😱 50 kali ganda dr lemon 😱😱.. dan paling penting sedap..
.


PRICE : RM25
HARGA PASARAN : RM30

JIMAT RM5!!

NAK LG JIMAT
BELI 3 JAR

RM69 + FREE SAMPLE TEA

To order, boleh whatsApp 012-990 4661or fill in order form or
email at pearl@pearlcloset.com


Ni kita nak share jugak antara feedback dari customer yg telah cuba vitamin c series😘😘.


Post a Comment